Over het project

Studeer in stijl 

Lambeir is een renovatieproject van Kotmonsieur in het hartje van Heverlee. Twee verouderde woningen in Sint-Lambertusstraat 33 en 35 werden volledig gestript en van A tot Z volledig heropgebouwd. Het project bestaat uit 1 flatje, 4 studio’s en 24 kamers met eigen sanitair. Vanaf 175.000 euro stap je binnen in een karaktervolle kamer. Van een gezellige 17m² tot een royale 56m² is er voor ieder wat wils. Kom je graag uit je kot? Sla een babbeltje met de buren in de gemeenschappelijke ruimtes. Liever een eigen keuken? Kies voor een volledig uitgeruste studio en kook erop los. 

Op kot in de groene long van Leuven

Je woont pal in het centrum van het rustige en groene Heverlee. Vlakbij kan je gezellig picknicken of groepswerken maken in het gras van het Sint-Lambertusplein. Wekelijks heerst er een gezellige drukte met de markt op het plein en de straten er rondom. De bakker, frituur, treinstation, bank en restaurants zijn naast de deur. Studeer je geneeskunde of wetenschappen? Je bent in een oogwenk in Gasthuisberg of Campus Arenberg. Een wandeling langs het kasteel of in Heverlee bos maken je hoofd leeg. Na de les fiets je vlot naar het levendige centrum van Leuven. Ook voor wie liever de bus neemt, is dit geen probleem.  

Lambeir is klaar voor de toekomst 

De voordelen van residentie Lambert? We sommen ze graag voor je op:

✓ Aan ruimtegevoel is er in Lambeir geen gebrek. De grote raampartijen en hoekligging van het gebouw zorgen voor een optimale en maximale lichtinval. 

✓ De grote fietsenstalling is uitgerust om ook elektrische steps en fietsen op te laden voor maximale mobiliteit.

✓ Door de gemeenschappelijke ruimtes over verschillende verdiepingen te verdelen is er veel sociale cohesie en leer je je buren meteen kennen. 

✓ Residentie Lambeir geniet een uniek beheerplatform voor individuele nutsvoorzieningen en supersnel internet.

✓ Met de meest uitgebreide brandkeuringen en periodieke inspecties zit je op elk moment veilig. 

✓ Door de plaatsing van zonnepanelen, uitgebreide dak-, gevel- en vloerisolatie zit je nu al goed voor onze groene toekomst in 2050 en verder.

✓ Professioneel technisch, financieel en praktisch beheer via Kotmonsieur.  Als ontwikkelaar kent Kotmonsieur het gebouw door en door wat leidt tot een gerichte en efficiënte aanpak. 

COVAS – Covas immo is een jong en dynamisch team gebeten door hoogwaardig studentenvastgoed. Covas zorgt met een transparante aanpak en een uiterst kwalitatief aanbod voor jouw perfecte vastgoedmatch. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x